26.11.2017

Laatta Mikko teki kodin pinnoille ihmeitä (Home4You Cordillera & Majakivi Liuskekivi)


Muiden tontilla häärivien toimittajien tavoin myös laatoituksen halusimme kilpailuttaa erikseen. Otimme yhteyttä suureen määrään erilaisia laatoitusyrityksiä Pirkanmaalla ja Tampereella. Suurin osa laatoittajista ei tainut vastata ollenkaan. Muutaman vastauksen saimme, josta valitsimme muutaman valitun jatkokeskusteluun ja pyysimme käymään heidät Tontilla. Saimma tämän johdosta sekä kiinteitä että tuntityötarjouksia.

Urakoitsijaa valitessa meillä ei ollut vielä täysin selvää, että mitkä kaikki pinnat laatoitetaan. Muutoksia tapahtui itseasiassa vielä laatoituksen aikana, joten päätös tuntityönä tehtävästä urakoinnista sattui olemaan erittäin hyvä valinta.

Vierailujen jälkeen valituksi päätyi Tmi Laatta Mikko (Mikko Sillman). Mikon kanssa yhteistyö on sujunut alusta asti loistavasti. Mikko on viimeisen päälle taitava ja huolellinen laatoittaja - ja työn jälki on kokonaisvaltaisesti ollut erinomaista - mukaan lukien vaikeat saumat, Unidrain kaivojen kansitukset ja WC-kalusteiden pinta-laatat.  Mikon taitoa ja hienoa tulosta on mahdotonta sanallisesti kuvata, joten antaapa näiden kuvien puhua puoestaan:

Olohuoneen korkea seinä. Home4You Cordillera Champagne.

Alakerran WC:n tehostelaatta Inter Malla Tour Grey

Alakerran WC:n tehostelaatta Inter Malla Tour Grey

Alakerran aulan tehosteseinä Majakivi - Verkotettu musta liuske

Alakerran aulan tehosteseinä Majakivi - Verkotettu musta liuske


Kosteiden tilojen seinät ja lattiat Dot Saintes Silver sarjaa


Pesuhuone-Sauna tehosteseinä Majakivi - Verkotettu musta liuske




Yläkerran WC tehoste Ape Concorde Loop Grafito


Näistä saamme tietysti vielä paljon paremmat kuvat blogiin heti, kun tiloissa on kunnolliset katot sekä oikeanlaiset valot :). Sitten siis lisää kuvia Mikon hienoista luomuksista!

Hienon lopputulosen lisäksi Mikossa on muitakin varsinkin tällaiselle itse-urakoijalle loistavia piirteitä. Mikko on auttanut ja opettanut seinien tasoittelussa, jota on laatoituksen pohjien tekemisessä - sekä kaikkien maalattavien harkkoseinien osalta tullut tehtyä omin käsin kymmeniä tunteja ja satoja kiloja tasoitetta. Mikko on myös arvostanut tätä itse tehtyä työtä ja auttamista; aina laatoituksen pohjatasoituksesta työmaan siistinä pitämiseen. Mikko vastaa ja on valmis auttamaan aina kun työmaalla tulee jotain kysyttävää - ja on valmis auttamaan työmaalla kaikessa mihin apua tarvitsee. Loistavaa palvelua ja yhteistyötä - ja erityisen mukava tehdä hommia yhdessä!

Voimme suositella Mikkoa varauksetta kaikkiin isompiin ja pienempiin laatoitus- ja vedeneristyshommiin - VTT sertifioitua osaamista tottakai!

Lattioiden ja seinien pintamateriaalimme etenkin laattojen ja kivien osalta ovat saaneet kehuja. Erinomaisen asennus/urakointitaidon lisäksi kiitokset kuuluvat myös näiden materiaalien valitsijalle. Tässäkin asiassa ei voi tarpeeksi korostaa kuinka helpoksi Marika Piekkalan Sisustustudio on tehnyt elämämme materiaalien valinnassa - ja kuinka loistavasti Marika on onnistunut kaikkien pintojen yhteensovittamisessa. Nyt odottelemme vielä valaistusta kruunaamaan tämän kokonaisuuden!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti