30.11.2017

Blogin lukijamäärä ja googlehaut jatkavat kasvuaan


Viimeksi päivitimme blogin lukijatilastoja yli puoli vuotta sitten maaliskuussa. Tällöin blogilla oli noin 45 vieralua seurantajakson viimepäivinä - ja noin 2000 katselua kuukaudessa.

Viimeisen hiukan yli puolen vuoden aikana kasvua on tullut kuukausitasolla vain 30%.

Seurantajakson viimeisinä päivinä vierailuja on kuitenkin ollut yli sata päivässä - todennäköisin syy blogin hiljattainen aktivoituminen, kun projekti alkaa lähestyä ehtoopuolta ja aikaa kirjoittamiselle alkaa taas jäädä.

Mielenkiintoisin statistiikka koskee kuitenkin sivulletuloja. Blogia tullaan edelleen katsomaan tasaisenpaljon suoran linkin kauttta, joka tarkoittaa siis blogin aktiiviseuraajia. Ihastuttavassa kasvussa ovat blogiin googlela tulevat vierailijat.



Suosituimpia hakusanoja ovat tietysti toimittajat ja toimittajien nimet. Käytännössä tämä tarkoittaa blogissa vierailevia muita rakentajia, joiden suhteen blogi tarjoaa erinomaista näkyvyyttä toimittajillemme! Olemmekin kuulleet usealta yhteistyökumppanilta, että tämänkin blogin kirjoituksista on tullut liidejä, jotka ovat päätyneet kaupoiksi. Mahtavaa olla avuksi jakamalla omat hienot kokemuksensa toimijoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti