24.1.2018

Muutto 20.1.2018

Todella tiukka viimeisten kuukausien puristus huipentui viikonloppuna, kun pääsimme muuttamaan sisään uuteen taloomme :). Lopputarkastus (muuttotarkastus) pidettiin noin viikko ennen muuttoa, ja se hyväksyttiin muuton osalta. Lopputarkastuksen loppuosa jää vielä odottamaan pihatöiden valmistumista.

Nyt kun hommat jatkuvat aiempaa löysemmin rantein, jää toivottavasti aikaa tehdä vähän rästiin jääneitä kirjoituksia. Meillä on esimerkiksi monta toimittajaa, joista haluamme kertoa erittäin positiivisia kokemuksiamme. Heti tulee mieleen muutama, joita tulemme jatkossa täällä kertomaan lisää:


  • Pihla - Super hyvää asiakaspalvelua ja vastuunkantoa asiakkaasta. Hommat hoituvat.
  • Keittiömaailma - Upea keittiötoimitus, asiakaslaadusta huolehditaan 110% oma-aloitteisesti ja kaikki tyypit ihan supermukavaa porukkaa!
  • Lasitalo (Nokia) - Mahtava ja hauska asiakaskosketus ja huolenpito
  • Futur-Sähkö - LVI, sähköt ja automaatio toimivat hyvin ja tehdyt suunnitteluratkaisut on oikeasti mietitty paljon pidemmälle kun itse niitä olisi osannut ajatella. Myös kommunikaatio ja apu heti tarvittaessa on toiminut hyvin. Alussa ymmärsimme asioita vähän eri tavalla, mutta nämä saatiin sovittua suoraselkäisesti ja yhteistyö tulee jatkumaan vahvana jatkossakin. Voimme ehdottomasti suositella - myöhemmin tarkempaa esittelyä systeemeistäkin
  • Maanrakennus Antti Patakangas. Hommat hoituu ja kommunikaatio pelaa saumattomasti.
  • Monet muut toimittajat. Toivottavasti kaikki arvoiset toimijat tulee vielä mainittua :)
Palataanpa tähän asiaan hiukan myöhemmin.




Nyt - Ameriikka kutsuu. Näihin kuviin ja tunnelmiin!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti