10.7.2017

Suomen Vuokrakontin säilytyskontti palveli hyvin


Päivittämättä jäänyt blogi on tuottanut sen verran kovan morkkiksen, että nyt oli pakko tarttua taas näppäimistöön ja tehdä pieniä päivityksiä.

Rakentamisessa tarvitaan todella paljon erilaista tavaraa. On työkaluja, materiaaleja ja piirustuksia. Osa tavaroista on omia, mutta myös urakoitsijat säilyttävät mieluusti tavaroitaan kohteen läheisyydessä. Vastaavasti osa tavaroista voi olla hyvinkin arvokkaita.


Mietittyämme tavaroiden säilyttämistä varsinkin projektin alkuaiknaa päädyimme monista vaihtoehdoista vuokrakonttiin. Vaihtoehtoina oli erillinen varasto, asuntovaunu tai paikalle tuotava taukotupa. Kaikki näistä olivat mielestämme joko hankalia, kalliita tai eivät tarjonneet tarpeeksi tilaa tavaroille. Tämän takia päädyimme merikontin tilaukseen.

Säilytystilan lisäksi kontin oli tarkoitus toimia taukotupana kellarinrakennuksen aikana (joka oli siis kevään aikana tehtävää ulkohommaa).

Etsimme Internetistä useita eri vaihtoehtoja Konteille. Lopulta ylivoimaisesti paras vaihtoehto (palvelu, tavoitettavuus, hinta) oli Suomen vuokrakontti.



Vuokrakontti saapui tontille sovitusti maaliskuussa ennen kellarinrakennuksen alkua.



Kontin toimitus onnistui hyvin ja auto pystyi nostamaan kontin lähelle sen lopullista paikkaa. Kontti oli siistissä kunnossa ja muutenkin moitteeton.



Ensitöiksemme Kontille etsittiin oikea paikka tontilla ja passattiin kontti vaateriin, joka oli hiukan haastavaa epätasaisessa maastossa :). Lopulta päädyimme käyttämään kivilavoja siirtämään tullutta nosturia siirtämään konttia hieman aiottua taaemmas sopivaan paikkaan tontilla.

Tonista sai erittäin kotoisan taukotuvan yksinkertaisella pöydällä, sekä naruilla - jotka tulivat projektin edetessä erittäin tarpeelliseksi mm. vaatteiden kuivauksen takia.

Projektin alkuaikana kohdalle sattui jos jonkinlaista säätä, aina 15 asteen auringosta, -10 asteen pakkasiin sekä ympäri nollaa pyörivään räntäsateeseen. Kontissa meillä oli päällä yksi tehokas lämmitin, joka pystyi pitämään kontin kuivana ja lämpänä, kuivattaen samalla mm. hanskat taukojen ja öiden aikana. Ilman lämmitettyä taukotupaa kellariprojekti olisi ollut huomattavasti ikävämpi kokemus, joten konttia tai vastaavaa voi ehdottomasti suositella rakennusprojektin ajaksi mille tahansa työmaalle. Toisaalta, pienellä sisustuksella tyhjästä merikontistakin saa melko viihtyisän tilan - jonne lisäksi mahtuu vielä hyvin tavaraa


Kontti palveli meitä erittäin hyvin siihen asti, kun saimme käyttöömme rakennetun kellarin sisätilat. Lopulta kesäkuun loppupuolella kontista oli aika luopua ja hyvin palvellut Suomen Vuokrakontti suuntasi ties minne maailman ääriin uudelle reissulleen





Meidän kokemuksiemme perusteella voimme suositella Suomen Vuokrakonttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti