16.10.2016

Keittiön ja kodinhoitohuoneen kilpailutus jatkuu

Keittiön ja muiden kiintokalusteiden kilpailutuksessa on päästy jo pitkälle. Ensin kävimme keskustelemassa muutaman valitun keittiötoimittajan kanssa, jotka tekivät meille suunnitelmat millainen keittiömme olisi.

Vaikka saimmekin hyviä tarjouksia, jäi jokin kaikista suunnitelmista puuttumaan. Kuten olemme aiemmin kertononeet, sisustussuunnittelijaksemme valittu Marika on pelastanut meidän jo useammassa kohtaa - eikä projekti todellakaan olisi etenemässä yhtä hyvin ilman häntä. Niin kävi tässäkin tilanteessa - otimme muutaman sparraussession Marikan kanssa - ja lopputuloksena on nyt keittiösuunnitelma joka todella lämmittää :)

Tämän uuden suunnitelman perusteella pyydämme nyt siis tarkasti valituilta listalta toimittajia tarjouksia. Tarjoouspyynnön etusivun muotoilu on jo varsin tuttu edellisistä tarjouspyynnöistä:



Tarjouspyynnön liitteenä on tarkka kuvaus tarvittavista kalusteista, jonka avulla tarjousten vertailu pitäisi olla helpompaa. Esimerkkinä kalustemäärittelyistä kuva alla:



Nyt vain odotellaan keittiötarjouksia toista viikkoa -ja sen jälkeen pääsemme toivottavasti valitsemaan meille parhaan keittiötoimittajan. Kiitokset vielä Marikalle avusta ja tsemppiä kaikille toimittajille tarjousprosessiin. Toivottavasti jo pian pääsemme julkaisemaan valitun keittiötoimittajan :)

Alla vielä mitta- ja fiiliskuvia jotka lähtivät toimittajille tarjouspyynnön liitteenä:

































3 kommenttia:

  1. Upealta näyttää, ihanasti ikkunoita ja korkeuttakin näyttäisi olevan! Jäänpä mielenkiinnolla seurailemaan projektianne.:)

    VastaaPoista
  2. Upealta näyttää, ihanasti ikkunoita ja korkeuttakin näyttäisi olevan! Jäänpä mielenkiinnolla seurailemaan projektianne.:)

    VastaaPoista